Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 «Το ΠΑΣΟΚ είναι η φυσική κοίτη του λαού…»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η φυσική κοίτη του λαού…»

0

Ανακοίνωση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Παναγιώτη Σγουρίδη

 

«Ο Γιώργος Παπανδρέου τολμά και εγγυάται»

Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι η φυσική κοίτη του λαού και της κοινωνίας , εγγυάται την συνέχεια και την αμεροληψία του κράτους, την ανάπτυξη για όλους , την ευημερία της κοινωνίας, την προστασία των μη προνομιούχων, την ανεξιθρησκία και την ελευθερία όλων των πολιτών.

Κυρίως όμως το ΠΑΣΟΚ τολμά να προβλέπει και να οδηγεί την κοινωνία χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος, χωρίς υποκρισίες, χωρίς μικροπολιτικές υποσχέσεις που οδηγούν σε τεχνάσματα τύπου «ΛΑΦΚΑ» και «ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ»

Το ΠΑΣΟΚ οδήγησε την ΕΛΛΑΔΑ στις πρώτες θέσεις της Δημοκρατίας ,της ανάπτυξης, του διεθνούς κύρους και σεβασμού, ένωσε τους έλληνες.

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ πάλι σχεδιάζει την μεταολυμπιακή Ελλάδα της ανάπτυξης, της επιχειρηματικότητας αλλά και της κοινωνικής προστασίας.

Τολμά και λέει όχι στον κρατισμό και τον συντηρητισμό των κεκτημένων που δημιουργούν νέες ανισότητες.

Το ΠΑΣΟΚ θα προστατεύσει τους αγρότες, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους αδύνατους. Θα τους προσφέρει δωρεάν και ποιοτική παιδεία, υγεία, ασφάλεια μέσα από την συμμετοχή εκείνων που δεν έχουν ανάγκη δωρεάν παροχών αλλά ζητούν από το κράτος ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τολμά και εγγυάται.

Τολμά και ξεπερνάει τις κατεστημένες συντηρητικές αντιλήψεις του κράτους δυνάστη και εγγυάται την συνέχεια της ανάπτυξης , της ευημερίας της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Από τη Θράκη, ανοικτή επιστολή προς Μίκη Θεοδωράκη

Αγαπητέ μας κύριε Μίκη Θεοδωράκη, Με έκπληξη μάθαμε ότι με επιστολή σας προς τον κ. Τζακ Λ…