Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Ελαφρώς προς τα πάνω τα τιμολόγια του ΟΤΕ

Ελαφρώς προς τα πάνω τα τιμολόγια του ΟΤΕ

0

Ειδικές τιμές για τους συνταξιούχους. Μιλά στο «Ε» ο Προϊστάμενος του ΟΤΕ Ξάνθης κ. Ιορδάνης Χοροζίδης. Μια νέα αναπροσαρμογή των τιμολογίων του ΟΤΕ, ελαφρώς προς τα πάνω, ισχύει εδώ και λίγο καιρό. Ποδαρικό για το 2005 μας κάνει ο ΟΤΕ με την νέα αύξηση που είναι περίπου 0,91 ευρώ. Αύξηση όμως που αφορά μόνο στο μηνιαίο πάγιο.

«Έχουμε κάνει πράγματι αναπροσαρμογή των τιμολογίων μας με αύξηση μόνο στο πάγιο που αντιστοιχεί σε 0,91 ευρώ τον μήνα. Στο μηνιαίο πάγιο δηλαδή είτε αφορά στην σύνδεση psdn είτε asdn» τονίζει ο Προϊστάμενος του ΟΤΕ Ξάνθης κ. Ιορδάνης Χοροζίδης.

Παράλληλα όμως έχουν βγει κάποια προγράμματα τα οποία μέσα από την εφαρμογή τους και από την προτίμησή τους από τους συνδρομητές, προκύπτουν μειώσεις.

Για παράδειγμα μπορεί να υπάρξει δωρεάν χρόνος ομιλίας έως τέσσερις ώρες μπαίνοντας στο πρόγραμμα των νέων τηλεπιλογών.

Πρόκειται ουσιαστικά για τις ΟΤΕπιλογές.

«Μπαίνοντας» στις ΟΤΕπιλογές, ο συνδρομητής θα έχει στον λογαριασμό του τρεις ώρες δωρεάν κλήσεις και μία ώρα αστικές κλίσεις.

Με την καινούργια εγγραφή και ένα ευρώ, όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει σ’ αυτό το καινούργιο πρόγραμμα.

Επίσης προκύπτουν και κάποιες μειώσεις για τους συνταξιούχους με ένα ειδικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνονται σε συνταξιούχους άνω των εξήντα πέντε ετών όπου και αυτοί μπορούν να έχουν δωρεάν χρόνο ομιλίας με αντίστοιχη μείωση των τιμολογίων που παίρνουν για αστικές και υπεραστικές συνδιαλέξεις.

Από την άλλη, έχουν προκύψει μειώσεις στις διεθνείς συνδιαλέξεις οι οποίες φτάνουν έως και 29% όσον αφορά στις χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Αλβανία η οποία εντάσσεται μέσα σ’ αυτό το φθηνό τιμολόγιο.

Όσον αφορά στις διεθνείς συνδιαλέξεις, η αύξηση έχει ξεκινήσει από τις 20 του Δεκέμβρη.

Δηλαδή τα φθηνότερα τιμολόγια ισχύουν από τις 20 του περασμένου μήνα, ενώ τα υπόλοιπα τιμολόγια ισχύουν από την 31η του Δεκέμβρη του 2004.

Ο ΟΤΕ περιμένει τους πελάτες του να κάνουν τις προτιμήσεις τους πάνω στα συγκεκριμένα προγράμματα για να μπορούν να έχουν και τις ελαφρύνσεις που προβλέπονται.

ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το ΚΑΠΗ Κυψέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Με μια ευχή…και του χρόνου!Με μια ευχή…και του χρόνου πάλι όλοι μαζί, στον ίδιο χώρο, με τ…