Δεν κόβεται το ρεύμα στο ΔΠΘ

0

Εκδόθηκε το χρηματικό ένταλμα για την πληρωμή των οφειλών προς την ΔΕΗ

Καλύτερα διαφαίνονται τα πράγματα για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μιας και έχει εκδοθεί το σχετικό χρηματικό ένταλμα έτσι ώστε να καλυφθεί μέρος των λειτουργικών του δαπανών. Συγκεκριμένα:

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρος Κοντός, επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων κ. Σπύρο Ταλλιαδούρο για το θέμα της κάλυψης των οικονομικών υποχρεώσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης προς την ΔΕΗ.

Ο κ. Ταλλιαδούρος, τον διαβεβαίωσε ότι έχει εκδοθεί το σχετικό χρηματικό ένταλμα για τη χρηματοδότηση του ΔΠΘ.

Επίσης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Παλαιοκρασά ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι με δεδομένη τη χρηματοδότηση του ΔΠΘ, δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα διακοπής της ηλεκτροδότησής του.

Στην επιστολή του Υφυπουργού κ. Ταλλιαδούρου προς την ΔΕΗ αναφέρεται:

Μετά την αριθμ. 50050/15-2-05 επιστολή της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. Θεσσαλονίκης, αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης προς τη ΔΕΗ, παρακαλούμε να φροντίσετε για τη συνέχιση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο πανεπιστήμιο προκειμένου να παρασχεθεί ο απαιτούμενος χρόνος ρύθμισης του θέματος των οφειλών δεδομένου ότι η υπηρεσία μας έχει ήδη διαβιβάσει προς τη ΥΔΕ του ΥΠΕΠΘ με το αριθμ. Φ.15/1-1019/ΙΒ/18-2-2005 σχετικά έγγραφα και δικαιολογητικά για την έκδοση χρηματικού εντάλματος για την χρηματοδότηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με το ποσό των 3.850.000 ευρώ για την αντιμετώπιση δαπανών λειτουργίας το οποίο ήδη βρίσκεται υπό έκδοση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι ευχές των φίλων του ΕΜΠΡΟΣ, και φέτος ήταν πάρα πολλοί

Τις ευχές τους απέστειλαν στο «Ε» για «Καλή Δημιουργική χρονιά» οι: Γιώργος Α. Παπανδρέου …