Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Ανακοίνωση Σγουρίδη μετά τις εκλογές της Κυριακής

Ανακοίνωση Σγουρίδη μετά τις εκλογές της Κυριακής

0

Ο Λαός άλλαξε ροή

Συγχαίρει αυτούς που εξελέγησαν κι αυτούς που συμμετείχαν

Ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα από τον βουλευτή Παναγ. Σγουρίδη μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την εκλογή των συνέδρων για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Το κείμενο

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι προσυνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη με την εκλογή των συνέδρων που θα συμμετάσχουν στην κορυφαία κομματική εκδήλωση στις 3-6 Μαρτίου 2005.  Στην πορεία αυτή  και μέσα από ένα ανοικτό με την κοινωνία διάλογο ωριμάσαμε όλες τις προτάσεις για  τα πολιτικά και οργανωτικά θέματα  της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Η μαζική προσέλευση των μελών και των απλών φίλων  στις ομάδες διαλόγου αλλά και την ημέρα της ψηφοφορίας έδωσε το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι ο δημοκρατικός κόσμος της πατρίδας μας ξαναπήρε τη σκυτάλη και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για να ξαναδώσει όραμα και προοπτική στην Ελλάδα.

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η εξαγγελθείσα από τον Γιώργο Παπανδρέου συμμετοχική Δημοκρατία έχει εμπεδωθεί στην συνείδηση του λαού γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του διαχρονικού ελληνικού πολιτισμού.

Σήμερα ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί   έκπληκτος τα τεκταινόμενα που είναι αποτέλεσμα της συνειδητής αδεξιότητας της Κυβέρνησης. Μιας Κυβέρνησης που δυστυχώς αντί να ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και του τόπου έχει «στρατοπεδεύσει» στις παρυφές της πολιτικής και παρακολουθεί ως απλός θεατής τα γεγονότα που η ίδια δημιούργησε με τις λαθεμένες  επιλογές της. ΄Όμως η μαζική προσέλευση του λαού στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι  το ποτάμι άλλαξε ροή  και ξαναοδηγείται στην Δημοκρατική του κοίτη.

Με την ευκαιρία λοιπόν της εκλογής των συνέδρων του Νομού Ξάνθης για το 7ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ,  θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους εκλεγέντες συντρόφους και συντρόφισσες,  θερμότερα δε όλους τους άλλους που έδωσαν το παρών είτε ως υποψήφιοι είτε ως απλοί ψηφοφόροι. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να σημειώσω το βροντερό παρών των Μουσουλμάνων συμπολιτών μας. Τέλος αξίζουν  συγχαρητήρια στην Ν. Ε. Ξάνθης , στον Γραμματέα και το κλιμάκιο του ΕΣΥΑΝ με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή και φίλο Πάνο Μπεγλίτη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν…

Καθοριστική η παρουσία τους στην Νοτιοανατολική Ασία. Μιλά στο «Ε» η κ. Ελευθερία Παρθενοπ…