Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 6-10 Απριλίου η 2η Γενική Έκθεση Ξάνθης

6-10 Απριλίου η 2η Γενική Έκθεση Ξάνθης

0

«Εσύ θα λείψεις;» είναι το σύνθημα των διοργανωτών της 2ης Γενικής Έκθεσης Ξάνθης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Απριλίου στην Ξάνθη, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Φίλιππος Αμοιρίδης.

Λίγες ημέρες πριν την έκθεση και όσοι επαγγελματίες επιθυμούν, υπάρχει ακόμη χρόνος να δηλώσουν τώρα συμμετοχή και να παρευρεθούν σε μια σπουδαία για τα τοπικά και περιφερειακά δρώμενα, έκθεση.

«Είναι η 2η Γενική Έκθεση Νομού Ξάνθης, υπήρξαν βέβαια και δύο προηγούμενες εκθέσεις κλαδικές, γραφείου και κατοικίας, και επειδή και οι δύο προηγούμενες στέφθηκαν με επιτυχία, το στοιχείο αυτό μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας» τόνισε ο υπεύθυνος του δικτύου εμπορικών εκθέσεων κ. Μιχάλης Μακαρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Μακαρίου, πρόκειται για μια έκθεση που αναμένεται να δώσει ιδέες αλλά και λύσεις στους επισκέπτες και στους καταναλωτές και από την Ξάνθη αλλά και τους όμορους νομούς Καβάλας και Κομοτηνής.

Μάλιστα αναμένεται και η 2η Γενική Έκθεση Ξάνθης να στεφθεί με την ανάλογη επιτυχία.

Και όσο για τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες για συμμετοχή σ’ αυτή, όπως έγινε γνωστό, το ενδιαφέρον τους παραμένει σταθερό τόσο από την αγορά του νομού μας όσο και από τις αγορές της Καβάλας και της Κομοτηνής.

Παρόλα αυτά η πλειοψηφία των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν είναι ντόπιες δίνοντας στην έκθεση ένα τοπικό χαρακτήρα ενώ οι διοργανωτές από την μέχρι στιγμής συμμετοχή δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Λόγω του συγκεκριμένου χώρου του, το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Φίλιππος Αμοιρίδης, θα φιλοξενήσει και φέτος περίπου σαράντα επιχειρήσεις.

Και αν και η θεματολογία της περιλαμβάνει «λίγο πολύ…απ’ όλα…» αυτό που θα έχουν την ευκαιρία να δουν περισσότερο οι επισκέπτες, είναι τα είδη κατοικίας.

«Είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους επισκεφθούν την έκθεση, είτε για να πάρουν ιδέες, είτε για να βρουν προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές τιμές κατά τη διάρκεια της έκθεσης».

Η πραγματοποίησή της και φέτος στην πόλη μας έχει την υποστήριξη της Νομαρχίας, του Δήμου και του Επιμελητηρίου Ξάνθης και θα είναι παρόντες φυσικά όλοι στα εγκαίνιά της την Τετάρτη 6 Απριλίου στις οκτώ το βράδυ.

Το δίκτυο εμπορικών εκθέσεων, είναι άριστος πλέον γνώστης της διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων αφού από το 1990 δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό.

Μυτιλήνη, Σάμος, Χίος, Βοιωτία, Καστοριά, είναι ορισμένα μόνο σημεία όπου το δίκτυο έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις οι οποίες κρίθηκαν απόλυτα επιτυχείς.

Και την ίδια επιτυχία που είχε και πέρυσι η Γενική Έκθεση Ξάνθης αναμένεται να έχει και φέτος, αποτελώντας σταδιακά έναν θεσμό καθιερωμένο στα επιχειρηματικά δρώμενα της πόλης μας.

ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το ΚΑΠΗ Κυψέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Με μια ευχή…και του χρόνου!Με μια ευχή…και του χρόνου πάλι όλοι μαζί, στον ίδιο χώρο, με τ…