Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Χωρίς νερό όλη η Ξάνθη στις 29 και 30 Μαρτίου

Χωρίς νερό όλη η Ξάνθη στις 29 και 30 Μαρτίου

0

Διακοπή υδροδότησης πρόκειται να υπάρξει από τις δύο το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης έως τις δέκα το πρωί της Τετάρτης στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης λόγω εργασιών στην περιοχή της Νεάπολης.

Οι περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό τις ημέρες αυτές είναι: όλος ο αστικός συνοικισμός, η Κυψέλη, η Νεάπολη, η Καλλιθέα, η Νέα και Παλαιά Χρύσα, η Παλαιά Μορσίνη, η περιοχή 12 Αποστόλων, οι δρόμοι Μεσολογγίου, Σάρδεων, Σκιάθου, 4ης Οκτωβρίου, Μακεδονίας κλπ όπως και η 28ης Οκτωβρίου από το τέρμα της ως την Πλατεία Ελευθερίας και όλη η Ανδρέου Δημητρίου.

Μάλιστα από αυτές τις περιοχές, άλλες θα μείνουν χωρίς νερό και άλλες δεν θα έχουν πίεση.

Όπως τονίζει πάντως μιλώντας στο «Ε» ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης δεν πρόκειται να υπάρξει για περισσότερες ώρες διακοπή της υδροδότησης από αυτές που αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΞ.

Και όσο για τα έργο που πραγματοποιείται στην Νεάπολη, αφορά στις εργασίες της Εκτενεπόλ.

Πρόκειται για την διαμόρφωση των οικοπέδων που γίνεται στην περιοχή και η ΔΕΥΑΞ υποχρεούται να κάνει μεταφορά του αγωγού τροφοδοσίας της κεντρικής δεξαμενής της Κυψέλης από τις πηγές Παραδείσου στο συγκεκριμένο σημείο.

Η διάρκεια των εργασιών υπολογίζεται σε περίπου είκοσι ώρες.

Επειδή από εκεί περνάει προσθέτει ο κ. Κωνσταντινίδης, ο αγωγός, θα μετατοπιστεί ο κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΞ.

«Δεν είναι δηλαδή ένα έργο που αφορά στις ανάγκες της ΔΕΥΑΞ. Επειδή ο αγωγός περνάει μέσα από τα οικόπεδα της Εκτενεπόλ και επειδή είναι κεντρικός, πρέπει να σπάσει, να σταματήσει και άρα δεν θα τρέχει νερό στις δεξαμενές. Οπότε κάποιες ώρες είναι λογικό να έχουμε διακοπή της υδροδότησης».

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ προτρέπει τους δημότες να μην ανησυχούν.

«Εμείς θα σταματήσουμε την υδροδότηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχουμε νερό. Πιθανόν όμως κάποιες ώρες να μην έχουμε».

Το «μήνυμα» άλλωστε της ΔΕΥΑΞ στην ανακοίνωσή της είναι σαφές:

«Η ΔΕΥΑΞ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών της και θα κάνει τα ανθρωπίνως δυνατά για την επαναφορά το συντομότερο δυνατόν».

ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κέρασε κρασί και ειδήσεις….

Γεύμα στα τοπικά ΜΜΕ παρέθεσε ο Δήμαρχος Βιστονίδαςμε άφθονο κρασί, νόστιμο ψάρι, και ειδή…