Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2004 Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ξάνθης προς την Βιβή Στυλιανίδου

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ξάνθης προς την Βιβή Στυλιανίδου

0

Η δική της διάκριση, τιμή για τον κάθε πολίτη. Συγχαρητήρια επιστολή προς την πρόεδρο του Γηροκομείου Ξάνθης κ. Βιβή Στυλιανίδου για την τιμητική διάκριση που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απέστειλε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης.

Στην επιστολή του Δημάρχου Ξάνθης αναφέρεται:

Αγαπητή Βιβή,

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την τιμητική διάκριση που έλαβες από τον ανώτατο άρχοντα της πατρίδας, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλο, για την πολυετή εθελοντικής σου προσφορά στο Γηροκομείο της Ξάνθης.

Στις μέρες μας, η εθελοντική προσφορά γενικά, είναι μια πολύ βασική κοινωνική δύναμη και βέβαια είναι και πολιτική πράξη με την έννοια της αυτόβουλης και χωρίς υλική αντιπαροχή συμμετοχής του πολίτη στα κοινά για την αντιμετώπιση εκτάκτων, παροδικών ή και μόνιμων αναγκών της κοινωνικής ζωής.

Ο εθελοντισμός μπορεί να εμφανίζεται απλά ως διατήρηση της ευαισθησίας μας, να εξελίσσεται ως παροχή αγάπης και συμπόνιας και να πραγματώνεται ως προσφορά εργασίας.

Οι εθελοντές είναι άνθρωποι που συγκινούνται από τον πόνο και την δυστυχία, έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, είναι ενεργοί πολίτες και γενικά διαδραματίζουν ένα ιδιαίτερα θετικό ρόλο στην κοινωνία μας.

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι όλα τα ανωτέρω δεν είναι χαρακτηριστικά που διέπουν την δική σου προσωπικότητα και τον δικό σου χαρακτήρα;

Ποιος μπορεί να αρνηθεί την πολυετή προσφορά σου στον τόπο αυτό;

Αγαπητή Βιβή, στο πρόσωπό σου τιμήθηκε ο κάθε πολίτης της Ξάνθης. Τιμήθηκε όλος ο νομός Ξάνθης. Συγχαρητήρια!

Απάντηση της κ. Στυλιανίδη

Στη ευχαριστήρια επιστολή της προς τον Δήμαρχο, η κ. Στυλιανίδου αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε, Η βράβευσή μου είναι βράβευση των συμπολιτών μου που βοηθούν καθοιονδήποτε τρόπο το έργο μου.

Συγχαρητήρια ανήκουν και σε εσάς Δήμαρχέ μας, που σας διακρίνει η εντιμότης και η ανθρωπιά. Προσωπικά είμαι πολίτης της πόλεως και συνλειτουργώ μαζί σας.

Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στην Πολιτεία, παλεύοντας για την εξάλειψη του πόνου και θα συνεχίζουμε όλοι μαζί να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο, για ένα μέλλον πιο φωτεινό.

Σας ευχαριστώ.

Ασπασία Θ. Στυλιανίδη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λιγότερα ολοήμερα σχολεία φέτος

Συνολικά 3.964 Δημοτικά και 2.169 Νηπιαγωγεία, θα λειτουργήσουν ως ολοήμερα για το σχολικό…