Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2004 Μετέφερε τριάντα τρεις λαθρομετανάστες σε ειδική κρύπτη λεωφορείου

Μετέφερε τριάντα τρεις λαθρομετανάστες σε ειδική κρύπτη λεωφορείου

0

Στις έξι το πρωί του Σαββάτου, στο 25ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής-Ξάνθης (κόμβος Εγνατίας Οδού), από άνδρες του Τμήματος Σuνοριακής Φύλαξης Ιάσμου-Ροδόπης, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση πληροφορίας ότι ένας 34χρονος τυγχάνει μέλος διεθνούς κυκλώματος, διακίνησης αλλοδαπών λαθρομεταναστών και εμπορίας ανθρώπων και μετά από συστηματική παρακολούθηση, κατελήφθη οδηγώντας Λεωφορείο για το οποίο δεν είχε άδεια οδήγησης, να μεταφέρει 34 λαθρομετανάστες 33 πολίτες ΙΡΑΚ και 1 πολίτη ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, με σκοπό να τους μεταφέρει. στο εσωτερικό της Χώρας μας, με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Οι λαθρομετανάστες, παρελήφθησαν κατόπιν συνεννοήσεως από τον οδηγό του λεωφορείου, από το 15ο χιλ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης.

Για την αποφυγή των Αστυνομικών ελέγχων, κατασκεύασε μέσα στο λεωφορείο μια ειδική κρύπτη.

Ο δράστης θα ελάμβανε συνολικά αμοιβή 102.000 ΕΥΡΩ, μετά την άφιξή των

λαθρομεταναστών στην Αθήνα.

Οι λαθρομετανάστες εισήλθαν λάθρα στη Χώρα μας την περασμένη παρασκευή μέσω

της Ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Το λεωφορείο και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προξένησε φθορές σε αυτοκίνητο

Την περασμένη Κυριακή, στο Βέλκιο Σαπών Ροδόπης, από άντρες του Αστυνομικού τμήματος Σαπών…