Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2004 Ο Π. Σγουρίδης καταγγέλλει συμπαιγνία στην υπόθεση «Καπνικής Μιχαηλίδη»

Ο Π. Σγουρίδης καταγγέλλει συμπαιγνία στην υπόθεση «Καπνικής Μιχαηλίδη»

0

Για συμπαιγνία καταγγέλλει, με επιστολή του, τον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση το θέμα της «Καπνικής Μιχαηλίδη», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Παναγιώτης Σγουρίδης και τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

Η επιστολή…

«Ευρισκόμενος σε συνεχή και άμεση επικοινωνία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο καπνεργοστάσιo ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να βοηθήσω ώστε να αποτραπεί η φυγή αυτής της μονάδας καπνού από την Ξάνθη. Γιατί πράγματι λιγότερα εργοστάσια σημαίνoυν λιγότερες θέσεις εργασίας και μεγαλύτερη φτώχια για το Νομό μας.

Δυστυχώς όμως η ενέργεια του κ. Μιχαηλίδη να εγκαταλείψει την περιοχή μας, όπως φαίνεται είναι οριστική. Αφού εκμεταλλεύτηκε επί πολλά χρόνια τα κίνητρα που η δική μας Κυβέρνηση καθιέρωσε στην ακριτική Θράκη, σήμερα αθετεί τα υποσχημένα, ίσως και με τις πλάτες των σημερινών κρατούντων.

Το ΠΑΣΟΚ ως Κυβέρνηση και προσωπικά εγώ, προσπαθήσαμε, στη λογική να εγκατασταθούν νέες επιχειρήσεις στην Ξάνθη, να βοηθήσoυμε όλους τους επιχειρηματίες να ‘ρθούν και στο πλαίσιο της ανταπoδoτικότητας να δώσουν εργασία και να πάρουν από την οικονομική άνθηση του τόπου. Από τη στιγμή όμως που το μόνο που ίσως ενδιαφέρει είναι να εισπράττoυν χωρίς να δίνουν, πιστεύω ότι η κεντρική εξουσία έχει τον τρόπο να τους βάζει στη θέση τoυς.

Γι’ αυτό και καταγγέλλω ως σuμπαιγνία τον τρόπο με τον οποίο μέχρι στιγμής χειρίστηκε η Νέα Δημοκρατία το όλο θέμα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τoυς εργαζόμενους που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Του Φίλιππου Ζάχαρη Με στόχο την διαφύλαξη και αποκατάσταση συγκεκριμένων τοποθεσιών ή δικ…