Ικανοποιημένη η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ

0

Θετικά μηνύματα από τις Ομάδες διαλόγου.Παρατείνονται οι εγγραφές νέων μελών μέχρι 20 Δεκεμβρίου. Πολύ καλά προχωρούν οι ομάδες διαλόγου που έχει συστήσει το ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου.

Κυρίως στον δήμο Ξάνθης οι Ομάδες διαλόγου ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και η συζήτηση διαρκεί μέχρι της 10-11 το βράδυ!

Μάλιστα, ενώ ο προγραμματισμός είναι για 2-3 συσκέψεις, τελικά πραγματοποιούνται 7-8!

Το δε πνεύμα που επικρατεί στους συμμετέχοντες είναι ιδιαίτερα θετικό και συντροφικό. Ως προς το θέμα των νέων εγγραφών, η χρονική διάρκειά τους παρατείνεται μέχρι 20 Δεκεμβρίου , ενώ εκλογή συνέδρων για το Συνέδριο θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργος Χουλιάρας ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση των διαδικασιών , με την δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία ως προς την συμμετοχή και ανταπόκριση παλαιών και νέων μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα οι εγγραφές που γίνονται, πρόκειται για νέους ανθρώπους, οι οποίοι σύντομα θ’ αναλάβουν τις ευθύνες της Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Άτομα με νέες ιδέες και αντιλήψεις, για μια κοινωνία ανοιχτή, για ένα κόμμα συμμετοχικό και πλουραλιστικό.

Ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του συνεχιζόμενου προσυνεδριακού διαλόγου

1. Από τις Ομάδες Διαλόγου του Δήμου Ξάνθης επανασυνεδριάζουν οι εξής: Η 1η Ομάδα (επώνυμα από Α έως ΓΑΒ), Τετάρτη 1-12-2004 και ώρα 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ.

Οι 2η και 5η Ομάδες (επώνυμα από ΓΑΒΡΙ έως ΚΑΛΤΣ και από ΝΕΡΑ έως ΠΑΤΣ) , Τετάρτη , 8-12-2004 και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ.

Η 4η Ομάδα (επώνυμα από ΚΥΡΜΑ έως ΜΟΡ), Δευτέρα 6-12-2004 και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΣΑ.

Η 6η Ομάδα (επώνυμα από ΠΑΥ έως ΤΣΑΟΥ) , Τετάρτη 1-12-2004 και ώρα 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΣΑ.

Η 7η Ομάδα Διαλόγου (επώνυμα από ΤΣΑΠ έως ΜΠΑΡΤ), Κυριακή 5-12-2004 και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ.

2. Η Ομάδα Διαλόγου του Δήμου Βιστωνίδας επανασυνεδριάζει τη Παρασκευή 3-12-2004 και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γενησέας Ξάνθης.

3. Η Ομάδα Διαλόγου του Δήμου Αβδήρων συνεδριάζει στο ξενοδοχείο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ (παραλία Μυρωδάτου), Τετάρτη 1-12-04 και ώρα 6 μ.μ.

4. Η Ομάδα Διαλόγου του Δήμου Σταυρούπολης επανασυνεδριάζει στις 4-12-2004 ημέρα Σάββατο και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κομνηνών.

5. Η Ομάδα Διαλόγου του Δήμου Μύκης επανασυνεδριάζει τη Δευτέρα 6-12-2004 και ώρα 7 μ.μ. στη Μύκη στην εκεί δημοτική αίθουσα.

6. Το Σαββατοκύριακο 4-5/12/04 θα βρίσκεται στη Ξάνθη το νομαρχιακό κλιμάκιο με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Πάνο Μπεγλίτη το οποίο θα παραστεί στις συνεδριάσεις των Ομάδων Διαλόγου και θα έχει επαφή με πολίτες του Νομού Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσφέρουν επαγγελματική κατάρτιση

Αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα των απαιτήσεων της αγοράς εργασίας, έρχονται κάθε …