Αποχαιρετισμοί και ευχαριστήρια…

0

Μας αποχαιρετά η εισαγγελέας κ. Χρυσογιάννη, έρχεται στη θέση της ο κ. Καντζίδης

«Άψογη η συνεργασία μου μ’ όλους τους φορείς», δηλώνει

Αποχαιρετιστήριο δείπνο, παρέθεσε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας η εισαγγελέας του Πρωτοδικείου Ξάνθης κ. Χρυσογιάννη, η οποία μετά από ένα χρόνο διαμονής της στην εισαγγελία της Ξάνθης, με δική της απόφαση, εξαιτίας οικογενειακών της υποχρεώσεων….μας αποχαιρετά για το Κιλκίς, ενώ αναμένεται σήμερα ο αντικαταστάτης της, εισαγγελέας Γιώργος Καντζίδης.

Στο δείπνο που παρέθεσε προσκλήθηκαν όλοι οι φορείς. Ο Νομάρχης κ. Παυλίδης, ο Δήμαρχος κ. Στυλιανίδης, ο Αστυνομικός διευθυντής κ. Μητακίδης, ο πρόεδρος του Στρατοδικείου κ. Πάπος ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου κ. Μπράβας, καθώς και οι συνεργάτες της, και το Πρωτοδικείο από την Αστυνομία.

Η κ. Χρυσογιάννη που έχει αποκτήσει τη φήμη της σκληρής και άτεγκτης εισαγγελέως, με ιδιαίτερη ευαισθησία και αυστηρότητα σε αδικήματα εις βάρος των ανηλίκων, μιλώντας στους συνδαιτυμόνες, τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους αυτό το χρόνο, ενώ αναφέρθηκε ότι όταν πριν ένα χρόνο ερχόταν στην Ξάνθη, νόμιζε ότι «θα ήταν δύσκολα…», ίσως από κακή πληροφόρηση, αλλά η άψογη συνεργασία με όλους τους φορείς διέλυσε τις επιφυλάξεις της.

Ο δε δήμαρχος κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε κι’ αυτός στη φήμη που συνόδευε την κα Χρυσογιάννη και όταν τη γνώρισε είπε χαρακτηριστικά: «Άλλα ακούσαμε και όταν την είδα είπα: «ήρθε ένας άγγελος…», φράσεις αβρότητας που δείχνουν όμως το καλό κλίμα συνεργασίας που αναπτύχθηκε.

Σημειώνεται ότι η κα Χρυσογιάννη ανέλαβε την πρωτοβουλία της διενέργειας επισταμένων ελέγχων, στα μπαρ από αστυνομικούς, για να περιοριστεί η διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους, με επιβολή προστίμων και τιμωρίας, στους καταστηματάρχες που διέθεταν ποτά, σε ανηλίκους.

Επίσης εργάστηκε για το Γραφείο Προστασίας Ανηλίκων, δίνοντας έμφαση στο θέμα των ναρκωτικών, των κακοποιήσεων, θέματα που ανέπτυξε στην ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο τον περασμένο χειμώνα.

Μαριάννα Ξάνθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μνήμη Χρυσοστόμου Σμύρνης

Από Μητρόπολη Ξάνθης για την Μικρασιατική Επέτειο Ο «από Δράμας γεννώμενος» Μητροπολίτης Σ…