Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2004 Στον Εισαγγελέα Ξάνθης ο 23χρονος από το Δροσερό

Στον Εισαγγελέα Ξάνθης ο 23χρονος από το Δροσερό

0

Στη φυλακή ο υπάνθρωπος!Που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό των δύο παιδιών της συντρόφου του . Στον εισαγγελέα Ξάνθης οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 23χρονος πατριός που κατηγορείται από τη σύντροφό του ότι ξυλοκόπησε και τραυμάτισε τα δύο ανήλικα παιδιά της, χωρίς λόγο, στον οικισμό του Δροσερού ανήμερα των Χριστουγέννων.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα των παιδιών, αγοράκι και κοριτσάκι ηλικίας 2 και 3 ετών, ξυλοκοπήθηκαν άγρια από τον νεαρό με τον οποίο συζούσε εδώ και αρκετούς μήνες.

Το πρωί των Χριστουγέννων ο 23χρονος επιτέθηκε και κακοποίησε τα ανήλικα αναίτια.

Μάλιστα όπως είπε, ο σύντροφός της, κακοποίησε με ιδιαίτερη βαναυσότητα τα δύο παιδιά της, χτυπώντας τα με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Η γυναίκα άρπαξε τα δύο παιδιά της και με τη βοήθεια γειτόνων τα μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το πρωί της Δευτέρας, στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης βρέθηκε πλήθος κατοίκων του Δροσερού, απειλώντας να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Η μητέρα του 23χρονου δράστη Μουσταφά Σαλήμ, τόνισε μιλώντας στο «Ε» πως ο γιος της δεν της είχε αναφέρει ποτέ ότι είχε τυχόν προβλήματα με την σύντροφό του και τα παιδιά της, σε σημείο τέτοιο που να προβεί στην συγκεκριμένη αποτρόπαια πράξη.

Από την άλλη όπως είπε, δεν γνωρίζει αν πράγματι χτύπησε αυτός τα παιδιά.

Ο δράστης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και αμέσως μετά την απολογία του, οδηγήθηκε στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης…

Στο δελτίο τύπου που εστάλη αναφέρεται:

Στις 25 Δεκεμβρίου, στις εννιά το πρωί στο Δροσερό Ξάνθης, ένας 23χρονος βρισκόμενος μέσα στο σπίτι του πατέρα του, αναίτια, αποπειράθηκε να θανατώσει δύο νήπια (ένα 2χρονο και ένα 3χρονο), παιδιά 27χρονης με την οποία συζούσε, χτυπώντας τα με γροθιές, κλωτσιές και ακολούθως στο δάπεδο και στους τοίχους του δωματίου, με αποτέλεσμα να προξενήσει σ’ αυτά, βαριές σωματικές βλάβες.

Τα παιδιά, με την μέριμνα της μητέρας τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύονται ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης ενεργεί την προανάκριση.

ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2004
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Του Φίλιππου Ζάχαρη Με στόχο την διαφύλαξη και αποκατάσταση συγκεκριμένων τοποθεσιών ή δικ…